Rakentamassa Luotettavaa Verkkoalustaa Lemmikkien Hoitajien Löytämiseksi

Rakentamassa Luotettavaa Verkkoalustaa Lemmikkien Hoitajien Löytämiseksi

Tervehdys kaikki lemmikkien omistajat ja eläinrakkaat lemmikkien hoidosta kiinnostuneet!

new_0720-2

Me olemme Host My Pet – Suomessa kehitetty verkkoalusta luotettavan lemmikinhoitajan löytämiseksi. Meitä on myös tituleerattu lemmikkien Tinderiksi, tai Airbnb:ksi. Idea syntyi halustamme auttaa muita lemmikin omistajia saamaan mahdollisuuden matkustaa ja kokea, ilman huolta omasta rakkaasta lemmikistä. Meille tärkein arvo onkin palvelun luotettavuus, ja panostamme siihen tarjoamalla esimerkiksi ympärivuorokautisen asiakaspalvelun, vakuutuksen, sekä eläinlääkärin tuen hätätilanteissa. Lemmikin omistajat saavat myös päivittäisiä tilapäivityksiä lemmikkien hoitajilta kuvien muodossa sovelluksemme kautta. Haluamme myös auttaa hyväntekeväisyyskohteita, ja olla osana rakentamassa eläinrakasta yhteisöä.

Miten palvelumme toimii?

  1. Luo profiili ja rekisteröidy käyttäjäksi
  2. Valitse päivä ja sijainti
  3. Ota yhteyttä lemmikin hoitajaan ja tee varaus
  4. Nauti lomastasi
  5. Kirjoita arvostelu lemmikin hoitajasta

列印

Tiimi Host My Petin takana koostuu eri maiden, sekä alojen edustajista. Yhteistä meille kaikille on rakkaus eläimiä kohtaan ja toive auttaa lemmikkien omistajia nauttimaan elämästä. Jokainen tiimin jäsen on tai on joskus ollut lemmikin omistaja ja kokenut luotettavan hoitajan löytämisen vaikeaksi. Emme halua, että yksikään lemmikin omistaja joutuu luopumaan mahdollisuudesta kokea ja nähdä maailmaa. Meille on tärkeätä, että lemmikin omistaja saa varata juuri sellaisen hoitajan lemmikilleen, joka hänelle parhaiten sopii. Meidän mielestämme yhdenkään lemmikin ei pitäisi viettää loma-aikaa epämiellyttävissä olosuhteissa. Let your pets enjoy the holidays too!

Palvelumme lanseeraataan Suomessa lokakuussa ja olemme avanneet nettisivullemme mahdollisuuden ilmoittautua lemmikkien hoitajaksi, sekä lemmikin omistajaksi. Olemme teihin yhteydessä, kun palvelumme on valmis käytettäväksenne. Toivotamme teidät sekä lemmikkinne tervetulleeksi nauttimaan palvelustamme!

Comments

Related Post