Täydellisiä joululahjoja kissalle ja koiralle

Kiitä parasta ystävääsi siitä, että hän on ollut uskollinen kumppanisi hyvinä ja huonoina hetkinä. Lemmikit ovat aina seuranasi ja tekevät sinut iloiseksi, joten tee vuorostaan heidät iloiseksi tänä jouluna. Tsekkaa meidän vinkit täydelliseen joululahjaan!

131242

Aktivointilelut

Aktivointilelut pitävät lemmikkisi virkeänä ja antavat haastetta. Niitä on kaikenkokoisia. Paino-ongelmaisille lemmikeille on olemassa myös astioita, jotka estävät ahmimisen. Leluun voi myös piilottaa herkkuja, joita koirasi etsii ja löytää käyttämällä nenäänsä ja älynystyröitään.

Kiipeily- ja raapimispuut

Ei enää raavittuja huonekaluja, kun kissalla on oma kiipeily- ja raapimispuu! Puussa on samalla piilopaikka ja roikkuvia leluja. Kissa voi nukkua, leikkiä, teroittaa kynsiään ja katsella ikkunasta. Kiipeilypuita on matalia ja korkeita; valitse kiipeilypuu kissan mieltymysten mukaan ja sen väri muuhun sisustukseen sopivaksi. Vanha kissa ei ehkä halua oleskella katon rajassa, toisin kuin nuorempi seikkailunhaluinen pentu.

Tyynyt, pedit ja huovat

Pehmeä tyyny, jossa on helposti pestävä ja vaihdettava kangas, voi olla lemmikkisi uusi lempinukkumapaikka. Tyyny on hyödyllinen sinulle itsellesi ja lemmikillesi.

Voit myös laittaa lemmikkiäsi miellyttävää materiaalia olevan huovan koriin tai sohvan päälle. Huopa voi olla myös hyvä idea autoon, varsinkin jos uimaretkiä on tiedossa kesällä! (Tai jos koirasi tykkää yllättäen syöksyä mutakylpyyn).

Kissan pussukka, joka on vuorattu tekoturkiksella tai lampaanvillalla on täydellinen nukkumapaikka viiksiniekoille. Kun pussukan sisälle piilottaa lelun, on se samalla myös leikkipaikka!

a-yuexz1rq8-justin-veenema

Talvitakki ulkoiluun

Koiran talvitakki pitää koiran lämpimänä kylminä talvipäivinä ulkolenkeillä temmeltäessä. Se suojaa vilustumiselta ja tekee ulkoilusta entistäkin hauskempaa. Valitse materiaali, joka suojaa tuulelta tai jossa on vuori. Ota myös huomioon, että materiaalin tulee olla myös helposti pestävä! Hyöty: itse koiraa ei tarvitse niin usein pestä.

Kestävä lelu pureskeltavaksi

Osa koiran puruleluista auttavat samalla puhdistamaan hampaita. Jos tiedät että koirasti palastelee helposti tiettyä materiaalia olevan lelun, kokeile jotakin kestävämpää tänä jouluna. Olet myös ehkä nähnyt karmivat videot somessa kepinheiton vaaroista — ehkä turvallisempi tekokeppi on hyvä lahjaidea!

Kissoilla taas on taipumus purra narut poikki ja pahimmassa tapauksessa niellä niitä, joten piilota tällaiset lelut leikin jälkeen kissan ulottumattomille.

Lempiherkut — tietenkin!

Koiran ja kissan lempiherkut ovat aina varma lahja, kunhan tiedät etukäteen mistä mausta lemmikkisi pitää eniten. Mikä sinun lemmikkisi lempiherkku on, siankorvat? Kissanminttu?

kjerlxahjxc-sarah-dorweiler

Kissanleluja loputtomiin

Kissanleluja on niin monta erilaista tyyppiä, ettet varmasti jää paitsi — muista vain säilyttää laatikko, sillä kissasi todennäköisesti pitää siitä enemmän kuin itse lelusta. Voit harkita esimerkiksi laservaloa tai vikisevää leikkihiirtä. Usein yksinkertainen on kissalle mieluisin lahja, varsinkin jos siinä on kissanminttua.

Kaipaatko lisää liikkuvia osia? Kokeile lelua, jossa on liikkuva pallo tai leikkiakvaariota — ei huolta kalojen ruokinnasta tai vedenvaihdosta tässä kissojen TV:ssä!

 

Vesipullo yhteisille seikkailuillenne

Vesipullot sisäänrakennetuilla kulhoilla ovat todella käteviä lenkeillä, vaelluksilla ja muilla matkoilla. Koirasi ei kuitenkaan ymmärrä ihmisten vesipulloja, vai mitä?

Viilentävät matot

Tuleeko koirallesi kuuma leikkiessä? Onko hänellä jännekipuja nykyään? Viilentävää geeliä sisältävä matto on täydellinen paikka koirasi levähtää ja kirjaimellisesti chillata.

Tornadovaroitus!

Kissan tornado on kulho josta pyörre nostaa tekoperhosia, sulkia ja kissanminttua. Jokaisen kissan unelma!

Muista vielä…

Oli lahjavalintasi mikä ja minkä hintainen tahansa, lemmikkisi rakastaa sinua silti enemmän kuin mitään muuta — joten älä ota paineita. Olet heille paljon tärkeämpi kuin mikään uusi antamasi lahja!

Comments

Related Post