Kotihoito-palvelumme tarjoaa lemmikille yksilöllisen hoidon

Kotihoito-palvelumme tarjoaa lemmikille yksilöllisen hoidon

Matkustaminen, niin työn tai huvin merkeissä, on erityisen stressaavaa lemmikinomistajille. Monelle ikuisuuskysymys on, kuka pitää huolta karvakamusta matkan ajan. Kennelit ja lemmikkihoitolat ovat hyvä vaihtoehto, mutta kaikille lemmikeille ne eivät sovi. Muiden eläinten jatkuva läsnäolo, uusi ympäristö ja rikkoutuvat rutiinit voivat olla lemmikille hyvin stressaavia. Huoli lemmikistä syö myös sinun mahdollisuuttasi nauttia matkasta. Eihän sellainen käy! Vastaus on kotihoito.

Host My Petin Kotihoito tarjoaa lemmikillesi mahdollisuuden asua kotiympäristössä matkasi ajan. Nelijalkainen ystäväsi asuu lemmikinhoitajan kotona sovitun ajan, saaden kaiken tarvitsemansa ja ansaitsemansa läheisyyden ja hoidon. Sinä nautit lomastasi rauhallisin mielin, sillä rakas lemmikkisi on hyvissä käsissä. Varmistuaksesi lemmikkisi ja hoitajan hyvistä keskinäisistä kemioista, voit aina sopia hoitajan kanssa tapaamisen ennen sopimuksen tekoa. Esimerkiksi Ulkoilutus-palvelumme tarjoaa loistavan mahdollisuuden nähdä käytännössä, kuinka hoitaja ja koirasi keskenään toimivat.

Ennen matkalle lähtöä sovit kaikista yksityiskohdista (kuten lemmikin vienti tai tuonti) hoitajan kanssa sovelluksemme viestipalvelun kautta. Kun olet matkalla, hoitaja lähettää sinulle joka päivä vähintään yhden kuvallisen päivityksen lemmikkisi kuulumisista. Ikävän iskiessä voit toki aina pyytää lisää kuvia! Lemmikkisi toki ikävöi sinua, mutta matkasi ajan se pitää hauskaa uuden ihmisystävänsä kanssa.

Turvaamme selustasi

Kun kyse on rakkaasta perheenjäsenestä, luottamus hoitajaan on kaikki kaikessa. Host My Petin kanssa voit kuitenkin olla huoletta. Lemmikin, hoitajan ja omistajan turvallisuus on meille kaikki kaikessa. Käymme manuaalisesti läpi kaikki lemmikinhoitajien hakemukset ja asiakaspalvelumme on auki ympäri vuorokauden. Jatkossa palveluvalikoimamme laajentuu vakuutus- ja eläinlääkäripalveluihin. Olemme täällä sinua varten ja haluamme taata kaikkien osapuolten mielenrauhan.

Kaikki maksut hoituvat meidän kauttamme ja meillä on 100% tyytyväisyystakuu. Kun lemmikinhoitaja on suorittanut palvelun, sinulla on 48 tuntia aikaa ilmoittaa meille mahdollisista ongelmista (tämä koskee myös lemmikinhoitajia). Jos ongelmia ilmeni, maksua ei veloiteta ennen kuin se on ratkennut. Motivaatiomme on tarjota sinulle ja lemmikinhoitajalle paras mahdollinen palvelu.

Katso lisää ja etsi lemmikinhoitajia lähistöltäsi loikkaamalla kotisivuillemme. Sieltä löydät myös ohjeet lemmikinhoitajaksi hakemisesta. Kuten aina, kaikki kysymyksesi ovat tervetulleita.

Comments

Related Post