Ulkoilutus-palvelumme vie koirasi ulos säällä kuin säällä

Ulkoilutus-palvelumme vie koirasi ulos säällä kuin säällä

Kylmä pakkanen, kuuma helle, loska, tuisku, sade tai paiste. Olipa sää millainen tahansa, koiran ulkoilutus kuuluu jokaisen omistajan päivärutiineihin. Mutta entäs jos jokin estää sinua ulkoilemasta karvakuonosi kanssa? Vamma tai sairaus sitoo helposti sängyn pohjalle, mutta muitakin tilanteita voi eteen tulla. Työkiireet saattavat estää sinua lähtemästä ajoissa kotiin ja liikenneruuhka voi tuntua katastrofilta, kun kotona odottava ystäväsi alkaa käydä epätoivoiseksi.

Host My Petin Ulkoilutus-palvelu saapuu hätiin juuri näissä tilanteissa! Tietokannastamme voit etsiä innokkaita koiranulkoiluttajia läheltä sinua. Heidän ansiostaan koirasi saa päivittäiset ulkoilunsa silloinkin, kun et itse pysty niitä tarjoamaan. Ulkoilutus-palvelu tarjoaa myös erinomaisen ensikohtaamisen hoitajalle ja lemmikillesi. Jos etsit pidempiaikaista hoitajaa, on ulkoilu erinomainen tapa nähdä, kuinka koiran ja hoitajan kemiat pelaavat yhteen.

Kaikista yksityiskohdista voitte sopia viestimällä sovelluksemme kautta. Ulkoilutus-palvelu on erinomainen tapa etenkin nuorille ja opiskelijoille tienata hieman lisäansioita saaden samalla liikuntaa uuden eläinystävänsä kanssa.

Turvaamme selustasi

Kun kyse on rakkaasta perheenjäsenestä, luottamus hoitajaan on kaikki kaikessa. Host My Petin kanssa voit olla huoletta. Lemmikin, hoitajan ja omistajan turvallisuus on meille kaikki kaikessa. Kaikkien lemmikinhoitajien hakemukset käydään läpi manuaalisesti ja asiakaspalvelumme on auki ympäri vuorokauden. Jatkossa palveluvalikoimamme laajentuu vakuutus- ja eläinlääkäripalveluihin. Olemme täällä sinua varten ja haluamme taata kaikkien osapuolten mielenrauhan.

Kaikki maksut hoituvat kauttamme ja meillä on 100% tyytyväisyystakuu. Kun lemmikinhoitaja on suorittanut palvelun, sinulla on 48 tuntia aikaa ilmoittaa meille mahdollisista ongelmista (tämä koskee myös lemmikinhoitajia). Jos ongelmia ilmeni, maksua ei veloiteta ennen kuin se on ratkennut. Motivaatiomme on tarjota sinulle ja lemmikinhoitajalle paras mahdollinen palvelu.

Katso lisää ja etsi lemmikinhoitajia lähistöltäsi loikkaamalla kotisivuillemme. Sieltä löydät myös ohjeet lemmikinhoitajaksi hakemisesta. Kuten aina, kaikki kysymyksesi ovat tervetulleita.

Comments

Related Post