Kotikäynti-palvelumme sopii itsenäiselle lemmikille

Kotikäynti-palvelumme sopii itsenäiselle lemmikille

Toiset lemmikit pärjäävät yksinään pidempään kuin toiset. Siinä missä koirat janoavat ihmisen seuraa ja tarvitsevat päivittäiset ulkoilunsa, kissat ovat itsenäisempiä sieluja. Niillä on omat tapansa, rutiininsa ja mielipaikkansa eivätkä ne juuri pidä muutoksista. Liian pitkäksi aikaa kissojakaan ei toki voi oman onnensa nojaan jättää, mutta lemmikkihoitola ei välttämättä tunnu oikealta vaihtoehdolta. Host My Petin Kotikäynti-palvelu on juuri sinulle, matkaileva kissanomistaja!

Kotikäynnit tarkoittavat nimensa mukaisesti lemmikinhoitajan vierailuja kotonasi tarkistamassa kissasi hyvinvoinnin. Seuran ja ruuan lisäksi hoitaja tarjoaa lemmikillesi mahdollisuuden leikkiä ja puhdistaa hiekkalaatikon. Halutessasi voit sopia myös muista pienistä yksityiskohdista, kuten postin noutamisesta tai kukkien kastelusta. Sinä voit reissata täysin rinnoin, tietäen kissasi olevan hyvässä huomassa.

Sovelluksemme kautta kaikki yhteydenpito hoituu kätevästi ja turvallisesti. Voit sopia hoitajan kanssa kaikista yksityiskohdista jo hyvissä ajoin ennen matkaasi. Voit sopia esimerkiksi siitä, kuka tuo tai noutaa lemmikkisi matkasi alkaessa tai päättyessä. Äläkä unohda kertoa minne piilotit kotiavaimesi!

Voit aina tavata mahdollisen hoitajan kanssa ennen kuin varaat heidän palveluitaan. Kaikki viestintä tapahtuu sovelluksemme kautta, joten voitte sopia yksityiskohdista helposti. Poissa ollessasi saat hoitajalta päivittäin vähintään yhden kuvallisen päivityksen lemmikkisi kuulumisia. Jos ikävä iskee, voit toki aina pyytää lisää päivityksiä. Ja vaikka kissasi varmasti kaipaa sinua, matkasi ajan se nauttii uuden ihmisystävänsä tarjoamasta hyvästä huolenpidosta.

Turvaamme selustasi

Kun kyse on rakkaasta perheenjäsenestä, luottamus hoitajaan on kaikki kaikessa. Host My Petin kanssa voit olla huoletta. Lemmikin, hoitajan ja omistajan turvallisuus on meille kaikki kaikessa. Kaikkien lemmikinhoitajien hakemukset käydään läpi manuaalisesti ja asiakaspalvelumme on auki ympäri vuorokauden. Jatkossa palveluvalikoimamme laajentuu vakuutus- ja eläinlääkäripalveluihin. Olemme täällä sinua varten ja haluamme taata kaikkien osapuolten mielenrauhan.

Kaikki maksut hoituvat kauttamme ja meillä on 100% tyytyväisyystakuu. Kun lemmikinhoitaja on suorittanut palvelun, sinulla on 48 tuntia aikaa ilmoittaa meille mahdollisista ongelmista (tämä koskee myös lemmikinhoitajia). Jos ongelmia ilmeni, maksua ei veloiteta ennen kuin se on ratkennut. Motivaatiomme on tarjota sinulle ja lemmikinhoitajalle paras mahdollinen palvelu.

Katso lisää ja etsi lemmikinhoitajia lähistöltäsi loikkaamalla kotisivuillemme. Sieltä löydät myös ohjeet lemmikinhoitajaksi hakemisesta. Kuten aina, kaikki kysymyksesi ovat tervetulleita.

Comments

Related Post