5 ominaisuutta jotka hyvä lemmikinhoitaja tarvitsee

5 ominaisuutta jotka hyvä lemmikinhoitaja tarvitsee

Oletamme, että lemmikinhoitajan pesti kiinnostaa sinua — miksi muutoin lukisit tätä artikkelia? Mutta kaiken työn tuoman ilon mukana se tuo myös vastuuta. Listasimme viisi ominaisuutta, joita hyvä lemmikinhoitaja ainakin tarvitsee. Montako sinulla jo on? Jos kaikki kohdat eivät vielä täyty, ole huoleti. Kaikkia näitä ominaisuuksia voi kehittää!

Joustavuus

Sinun aikataulusi riippuu vahvasti lemmikin omistajan aikataluista. Joskus sinut kutsutaan apuun lyhyellä varoitusajalla ja toisinaan joudut jäämään pidemmäksi aikaa kuin suunnittelit. Sivutoimisen lemmikinhoidon sovittaminen osaksi omia töitäsi, opiskelujasi ja harrastuksiasi vaatii joustavuutta ja organisointikykyä. Ammattimainen, kärsivällinen asenne tosin vie jo pitkälle.

Luotettavuus

Vastuullasi oleva lemmikki on perheenjäsen, josta huolehdit ehkä jopa omistajan omassa kodissa. Osoita olevasi luottamuksen arvoinen. Noudata omistajan antamia ohjeita, sillä he tuntevat lemmikkinsä tavat, aikataulut ja ruokavalion paremmin kuin kukaan muu. Varsinkin lääkitysten kohdalla säännöllisyys ja annostus ovat erittäin tärkeitä. Älä luota muistiisi: tarkista kaikki kahteen kertaan ja kirjoita mahdolliset suusanalliset ohjeet ylös. Älä anna lemmikin rikkoa talon sääntöjä vaikka omistaja olisikin poissa. Pidä kiinni lemmikille turvaa tuovista rutiineista. Mukavana lisänä voit kerätä postin ja kastella kukat, jos käyt asunnolla kuitenkin.

Empatia

Jokainen lemmikki on oma persoonansa ja aluksi olette vieraita toisillenne. On sinusta kiinni varmistaa, että pidät huolta lemmikistä ja vastaat sen tarpeisiin ruuan, leikin ja liikunnan suhteen. Lemmikillä on ikävä omistajaansa, joten anna sille erityistä huomiota. Leiki sen lempileikkejä, käy pitkillä kävelyillä, juttele ja paijaa. Varsinkin kissoille ja koirille ihmisten läheisyys on tärkeää. Tarjoa sitä paljon, varsinkin jos et ole lemmikin kanssa ympärivuorokautisesti.

Vilpittömyys

Aito rakkaus eläimiä kohtaan on tärkein ominaisuus, jonka voit tähän tehtävään tuoda. Osoita aitoa kiinnostusta hoitamasi lemmikin tapoja, temperamenttia ja luonnetta kohtaan. Kysy kysymyksiä, jotka auttavat sinua ymmärtämään tulevaa eläinystävääsi. Mitä ne tuumivat muista eläimistä? Mitä ne pelkäävät? Mitä ne rakastavat? Millaisia rangaistuksia tai palkintoja ne saavat? Mitkä ovat talon säännöt lemmikille?

Turvaverkko

Varovaisuus kannattaa, mutta kaikelta se ei suojele. Turvaverkolla varmistat, ettet jää vahingon sattuessa yksin. Se auttaa myös lemmikin omistajaa nukkumaan yönsä paremmin. Host My Petin ympärivuorokautinen asiakaspalvelu on juuri sinua varten. Tavoitat meidät aina tarvittaessa. Voidaksemme olla tukenasi vieläkin paremmin, palveluvalikoimamme laajentuu myöhemmin myös vakuutuksiin ja eläinlääkäripäivystykseen.

Kuulostaako hyvältä? Jos vastasit kyllä, loikihan etusivullemme. Lemmikinhoitajan urasi käynnistyy profiili täyttämällä.

Comments

Related Post