Lizzy-koira oli perustajajäsenemme ihana koiranhoitokokemus

Lizzy-koira oli perustajajäsenemme ihana koiranhoitokokemus

Daniel Ta, yksi Host My Petin perustajista, tutustui Lizzy-koiraan palvelumme kautta. Daniel kertoo nyt, millainen koiranhoitokokemus Lizzyn hoitaminen oli.

Lizzy on eläinystävistäni ensimmäinen joka asui luonani Host My Petin Kotihoito-palvelun kautta. Hän on ihastuttava! Lizzy oli hyvin ystävällinen jo ensitapaamisesta lähtien ja hän oli hyvin kiinnostunut ympäristöstään. Nautin mahdollisuudesta päästä hänen uudeksi ihmisystäväkseen ja rentouduin päivittäisillä kävelylenkeillämme.

Iltapäivisin ja iltaisin Lizzy leikki leluillaan sekä minun ja tyttöystäväni kanssa. Host My Petin lanseeraustapahtumasta jäi itselleni muistoksi kaksi koiranlelua, joista Lizzy innostui heti. Aina välillä hän yritti pidellä suussaan molempia leluja samanaikaisesti, mikä näytti hieman oudolta, mutta nauratti meitä! Lizzyn hoitaminen oli minulle ihana, mutta myös tunteellinen kokemus, sillä minulla on ikävä kahta koiraani jotka asuvat kotipaikkakunnallani.

Yhteydenpito Lizzyn omistajan kanssa oli sujuvaa alusta loppuun. Sovimme muun muassa tuonti- ja noutoaikatauluista etukäteen. Ensimmäisellä tapaamisella omistaja myös kertoi minulle Lizzyn luonteesta ja persoonasta.

Lizzy playing with her toy during her dog sitting stay

Kun päivän päätteeksi näin Lizzyn nukkuvan näin, tiesin pitäneeni hänestä hyvää huolta. Koirat nukkuvat selällään vain tuntiessaan olonsa turvalliseksi. Tämä asento on niille myös erittäin mukava.

Lizzy sleeping on her back during her dog sitting stay

P.S. Host My Petin tiimin jäsenenä ja perustajajäsenenä olen hyvin ylpeä voidessani käyttää omaa palveluamme yhtenä hoitajista. Jos sinäkin haluat samanlaisia, hyviä eläinhoitokokemuksia ja tienata samalla hieman rahaa, voit rekisteröityä hoitajaksi vaikka heti kotisivuillamme. Se on helppoa ja ilmaista!

Comments

Related Post