5 syytä miksi olemme lemmikinomistajalle luotettava valinta

5 syytä miksi olemme lemmikinomistajalle luotettava valinta

Lemmikki on arvokas ja tärkeä perheenjäsen, eikä ole välttämättä helppoa jättää lemmikkiä entuudestaan tuntemattoman ihmisen hoitoon. Siksi halusimme kirjoittaa tämän lyhyen listan syistä miksi olemme lemmikinomistajan luotettava valinta. Nämä seikat kannattaa ottaa huomioon eri lemmikinhoitopalveluita verrattaessa. Niissä nimittäin on eroja.

Pätevät paikalliset lemmikinhoitajat
Kaikki Host My Petin lemmikinhoitajat käyvät läpi tarkan varmistuksen. Kysymme jo alussa paljon tietoa, jotta lemmikinhoitaja voisi rakentaa profiilistaan mahdollisimman kattavan. Se auttaa myös lemmikinomistajaa löytämään juuri oikean hoitajan lemmikilleen. Profiilista näet helposti esimerkiksi hoitajan kokemuksen ja taidot sekä muiden lemmikinomistajien kommentit heistä. Kaikki lemmikinhoitajat ovat tietenkin eläinrakkaita, kuten sinäkin. Ennen palvelun varaamista voit aina kysyä tapaamista lemmikinhoitajan kanssa nähdäksesi, miten teillä synkkaa.

24/7 asiakaspalvelu
Olemme täällä sinua varten ja teemme kaikkemme sen eteen, että lemmikinhoitajalla, -omistajalla sekä itse lemmikillä on kaikki hyvin. Siksi tavoitat meidät ympäri vuorokauden puhelimella, sähköpostilla ja chatissa. Sillä tavalla ja juuri silloin kun sinulle sopii!

100% rahat takaisin -takuu
Luottamuksesi on meille tärkeää. Pyrimme aina tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen. Kaikki maksut kulkevat turvallisesti meidän kauttamme ja lemmikinhoitaja saa palkkionsa vasta suoritettuaan palvelun onnistuneesti loppuun.

Eläinlääkäripäivystys ja lemmikkivakuutus (tulossa pian)
Hädän tullen on tärkeä tietää, ettet ole yksin. Kun vahinko sattuu, olemme tukenasi ja tarjoamme paikallisen eläinlääkärin päivystyspalveluita. Sen lisäksi kaikki kauttamme varatut lemmikinhoitajat on vakuutettu, sillä kaikkien osapuolten mielenrauha on meille tärkeintä. Teemme parhaillaan kovasti työtä näiden palveluiden parissa emmekä malta odottaa että pääsemme tarjoamaan ne sinulle pian!

Mobiilisovellus
Sovelluksemme Android- ja iOS-alustoille mahdollistaa lemmikinomistajien etsinnän missä ja milloin tahansa. Voit myös pitää yhteyttä lemmikinhoitajaan tai varata hänen palveluitaan suoraan sovelluksessa. Sovelluksen kautta saat myös jokapäiväisen kuvapäivityksen lemmikistäsi lemmikinhoitajalta ollessasi itse poissa kotoa. Aika siistiä, vai mitä?

Jos haluat tietää lisää, hyppää etusivulle tai lähetä meille viesti. Kuulemme sinusta aina mielellämme!

Comments

Related Post