Haastattelussa Jukka Mäenpää – yksi Helsinki Puppy Paraden järjestäjistä

Haastattelussa Jukka Mäenpää – yksi Helsinki Puppy Paraden järjestäjistä

Maaliskuun viimeisenä viikonloppuna tiimillämme oli tilaisuus vierailla Helsinki Puppy Parade – koiraparaatitapahtumassa.

Jukka Mäenpää on luova suunnittelija jaweb developer Dingle Oy:ssa – markkinointitoimistossa, jolla on toimisto Helsingissä ja Tukholmassa.

 

– Jukka miten arvioisit tätä Puppy Parade -tapahtumaa? Mikä meni hyvin, mitä voisi parantaa?

Tapahtuma sujui hyvin. Palaute, jota sain, oli jälleen kerran todella positiivista ja kaikki kaikki tuntuivat nauttivan Puppy Paradesta. Asiat sujuivat hyvin myös sen suhteen, että vaikka koiria oli todella paljon, alkoi paraati silti ajallaan. Koirilla kesti vain puoli tuntia paraatireitin läpikulkemiseen. Tämä on osoitus siitä, että onnistuimme parantamaan reittiä aiemmista kerroista ja pitämään huolta liikenneruuhkista! Seuraavaa tapahtumaa varten aiomme tehdä parannuksia reitin esteiden suhteen; paraati laajeni jälleen kerran merkkaamiamme rajoja isommaksi ja meni paikoin päällekkäin lasten alueen kanssa. Haluamme jatkossa tehdä lasten alueesta erottuvamman.

– Kuinka monta osallistujaa Puppy Paradessa oli tänä vuonna?

Arvioimme, että noin 300 koiraa ja 5000 ihmistä.

– Mikä on motivaatio tällaisen tapahtuman järjestämiseen? Kuinka montaa Puppy Paradea olet ollut järjestämässä?  Miksi aloitit Puppy Paraden järjestämisen, mikä on taustatarina?

Tämä toukokuun 2017 paraati oli neljäs laatuaan. Motivaatiosta sanoisin, että tapahtuma tuo paljon iloa ja onnea osallistujille. Itse sain tapahtumasta todella hyvät fiilikset ja tiedän, että niin sai moni fanimmekin.

Alunperin kuulin koiraparaateista yhdestä tv-show’sta. Toivoin, että vastaavanlainen tapahtuma löytyisi Helsingistä, kunnes tajusin, että minun pitää vain itse järjestää sellainen. Ensimmäinen koiraparaatitapahtuma oli kokeilu – positiivinen sellainen – ja niin päätimme jatkaa tapahtumien järjestämistä.

– Mikä on tapahtuman päätavoite?

Yksinkertaisesti vain nauttia kevät-/kesäpäivästä ja uusien koirien tapaamisesta, nauttia siitä tunteesta, jota ihanat pennut herättävät.

– Milloin on seuraavan Puppy Parade -tapahtuman vuoro?

Nykyinen suunnitelmamme on, että järjestämme uuden tapahtuman syyskuussa. Meillä on pienempi yhteistyöprojekti Lasten festareilla varhais-elokuussa.

– Onko tulevaisuuden suhteen suunnitelmia – onko tapahtumaa tarkoitus laajentaa tai viedä  sitä kaupallisempaan tai hyväntekeväisyyden suuntaan?

Pyrimme tekemään tapahtumasta toimivamman ja pyrimme palvelemaan yleisöämme entistä paremmin. Tarvitsemme ehkä kaupallisia tahoja tukemaan toimintaamme, mutta haluamme pitää Puppy Paraden ilmaisena tapahtuma, johon ei ole pääsymaksua. Kaikkien yhteistyökumppaneiden tulisi tuoda jotain lisähyötyä tapahtumassa käyville ihmisille ja/tai koirille.

– Onko jotain mitä haluaisit vielä lisätä?

Helsinki Puppy Paraden järkkäystiimi haluaa kiittää kaikkiin tapahtumiimme toistaiseksi osallistuneita kävijöitä, ja toivomme näkevämme teidät kaikki kaikenikäisten koirienne kanssa myös tulevaisuudessa paraateissamme!

Jos olet lemmikinhoitaja, jolla on vaikeuksia löytää hoitajaa lemmikilleen, voit löytää hoitajan Host My Pet -palvelusta. Palvelusta löydät myös ohjeet kuinka alkaa lemmikinhoitajaksi. Ja kuten aina, voit olla meihin yhteydessä, jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää 🙂

Comments

Related Post

Maailman Eläinten päivä 4.10

Maailman Eläinten päivä 4.10

Eläinten päivä on kansainvälinen tapahtuma, jota vietetään vuosittain 4.lokakuuta. Tästä päivästä eteenpäin starttaa myös Eläinten viikko, joka kestää 10. lokakuuta…