Gudog ostaa suomalaisen HostMyPetin kiihdyttääkseen kasvuaan pohjoismaissa

Koiranomistajat ja luotettavat koiranhoitajat yhdistävä kansainvälinen alusta Gudog ilmoitti ostavansa suomalaisen Host My Pet -palvelun.

Ostettuaan saksalaisen Schnuff & Co. -alustan vuonna 2018 sekä Pet&Net -alustan vuonna 2019, Gudog aloittaa pohjoismaisen markkinan valloituksen Suomen kautta. Gudogin missiona on luoda Euroopan luotetuin lemmikkipalveluiden alusta yli 300 miljoonalle lemmikille.

– Kunnioitamme sitä hienoa työtä, minkä Mert on tiimeineen tehnyt Suomessa, Gudogin perustajiin kuuluva James McElroy kommentoi yrityskauppaa.

– Tämä yrityskauppa on mukavasti linjassa yrityksemme pohjoismaihin liittyvien tulevaisuudensuunnitelmien kanssa, minkä lisäksi tiimiemme arvot ja toimintakulttuuri olivat erittäin yhteensopivat.

– Host My Petin taustalla on joukko lahjakkaita yksilötä, jotka ovat työskennelleet Host My Pet -alustan kehittämisen parissa jo lähes 5 vuotta, ja me olemme kiitollisia heille kaikille heidän mahtavasta panoksestaan, Host My Petin toimitusjohtaja Mert Mutlu iloitsee.

– Gudogin tiimi jakaa kanssamme mission olla kaikkein luotettavin lemmikkipalvelualusta meidän nelijalkaisille ystävillemme, Mert jatkaa.

COVID:in tuotua mukanaan poikkeuksellisia haasteita, lemmikkitoimiala on osoittautunut immuuniksi taantumalle, ja tulee kasvamaan voimakkaasti vuoden 2021 aikana. Yhdistettynä lemmikkien adoptointibuumiin, joka on johtanut pulaan koiranpennuista, joka on puolestaan johtanut koiranpentujen hinnan yli kaksinkertaistumiseen, alan näkymät ovat pitkällä aikavälillä poikkeuksellisen valoisat.

Faktoja ja tilastoja

Tietoja Gudogista

Gudog perustettiin vuonna 2015, kun perustajat huomasivat teknologian luoman potentiaalin auttaa koiranomistajia palkkaamaan paikallisia, luotettavia koiranhoitajia ja -lenkittäjiä. Gudog on kasvanut pienestä dublinilaisesta yhteisöstä yhdeksi Euroopan nopeimmin kasvavista yrityksistä lemmikkipalveluyritysten markkinassa. Tällä hetkellä Gudog yhdistää kuukausittain tuhansia koiranomistajia koiranhoitajiin, jotka tarjoavat lemmikeille yksilöllistä hoitoa, huomiota ja huolenpitoa.

Tietoja Host My Petistä

Suomalainen lemmikinhoitoyritys Host My Pet yhdistää lemmikinomistajat pätevien ja luotettavien lemmikinhoitajien kanssa. Yritys perustettiin vuonna 2015, kun lemmikinomistajista koostuva tiimi voitti ensimmäisen palkinnon Startup Weekend Helsingin hackathonissa. Tämän jälkeen Host My Pet on toteuttanut visiotaan olla luotettavin lemmikinhoitopalvelu Suomessa ja pohjoismaissa.

Lemmikkejä löytyessä joka kolmannesta kotitaloudesta, alusta keräsi runsaasti huomiota julkaisun yhteydessä. Host My Pet Oy perustettiin lokakuussa 2016. Tämän jälkeen Host My Pet on tullut valituksi useisiin tapahtumiin esille Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Turkissa, Etelä-Koreassa ja Libanonissa, sekä saanut näkyvyyttä sekä paikallisessa että kansainvälisessä mediassa.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt
[email protected]
Contact: James McElroy

[email protected]
Contact: Mert Mutlu

Related Post

Mikä on minun on sinun — jakamistalous lyhyesti

Mikä on minun on sinun — jakamistalous lyhyesti

Avoin lähdekoodi, Creative Commons -lisenssin alainen sisältö, kyytien jakaminen, yhteiset työskentelytilat yksityisyrittäjille, sohvasurffaus… Jakamistalous näkyy jo monessa ja lisää palveluja…