Koirien ystävät ovat meidän ystäviämme: Dogia Oy on nyt osa meitä

Koirien ystävät ovat meidän ystäviämme: Dogia Oy on nyt osa meitä

Moni omasta koirasta haaveileva ei syystä tai toisesta voi sellaista saada, ja toisaalta moni koiranomistaja kaipaisi joskus auttavaa kättä rakkaan lemmikkinsä hoitamiseen. Jos työ vaatii matkustamista tai koiraa ei aina viitsi kiikuttaa ”mummolaan” hoitoon, saattaa omistaja toivoa vaihtoehtoa koirahoitoloille tai kenneleille. Tähän haasteeseen vastasi vuonna 2010 perustettu koiraihmisten verkkopalvelu Dogia Oy. Se yhdisti toisiinsa tilapäistä hoitoapua tarvitsevat koiranomistajat sekä vapaaehtoiset hoitajat, ”koirakummit”.

Jokainen kummi hoiti tehtävää omalla tavallaan: osa kävi kävelyllä, toinen piti koiralle seuraa pitkinä päivinä, jotkut majoittivat koiran sen omistajan matkatessa maailmalla. Tutun ihmisen hoteisiin koira oli helppo ja huoleton jättää. Myöhemmin palvelu laajeni ja koirien ystävät löysivät sieltä kummittomien koirien ja koirattomien kummien lisäksi myös eläinrakkaita palveluita ja yrityksiä. Palvelusta tuli koiraihmisten kohtaamispaikka.

Vastikään syntyneiden kauppojen ansiosta Dogia Oy on nyt osa meitä. Sen koirarakkaat vapaaehtoiset (tervetuloa!) saavat nyt mahdollisuuden päästä paijaamaan koirien lisäksi muitakin eläinystäviä. Me Host My Petillä tiedämme, miten tärkeää luotettavan lemmikinhoitajan löytäminen on. Monella Dogia Oy:ssä mukana olleella koirakummilla onkin onneksi jo kokemusta koirien majoittamisesta ja siksi uskallamme sanoa kauppojen vahvistaneen palvelutarjontaamme entisestään.

Käy vaikka heti katsomassa, joko tietokannastamme löytyisi lemmikinhoitaja tai hoitolemmikki juuri sinulle!

Comments

Related Post