Päivähoito-palvelumme tulee avuksi kiireen keskellä

Päivähoito-palvelumme tulee avuksi kiireen keskellä

Koiranomistajana tiedät, että koirasi tarvitsee päivittäiset ulkoilunsa joka ikinen päivä. Toisinaan on kuitenkin päiviä, jolloin et kerta kaikkiaan ehdi kotiin. Hoitajan etsiminen lyhyellä varoitusajalla tai vain lyhyeksi aikaa (päivähoito) voi olla stressaavaa, olipa poissaolosi syy mikä tahansa.

Apunasi on onneksi Host My Petin Päivähoito-palvelu. Tietokannastamme voit etsiä lemmikinhoitajan läheltä sinua. Lemmikkisi viettää päivän hoitajan kotona, kunnes se illalla palaa kanssasi kotiin. Voit reissata tai hoitaa asioita hyvällä omallatunnolla tietäen, että lemmikkisi saa tarvitsemansa hoivan ja huolenpidon.

Sovelluksemme kautta hoidat kaiken yhteydenpidon helposti ja luotettavasti. Vietkö lemmikkisi hoitajan luo aamulla työmatkallasi? Tai ehkä sinulle olisi helpompaa, jos hoitaja hakisi lemmikkisi kotoa? Mitä muita yksityiskohtia olisi hyvä huomioida?

Muistathan, että voit aina sopia tapaamisesta hoitajan kanssa ennen päätöksentekoa. Esimerkiksi Ulkoilutus-palvelumme kautta sinulla on loistava tilaisuus nähdä, kuinka koirasi ja hoitaja keskenään kommunikoivat. Yhteydenpito sinun ja hoitajan välillä tapahtuu helposti ja turvallisesti sovelluksemme kautta. Sovit hoitajan kanssa yksityiskohdista, kuten lemmikin tuomisesta tai noutamisesta. Lemmikinhoitaja lähettää sinulle päivän aikana ainakin yhden kuvallisen päivityksen lemmikkisi kuulumisista. Jos ikävä iskee, voit toki aina pyytää lisää päivityksiä. Sillä aikaa kun sinä reissaat, lemmikkisi on uuden ihmisystävänsä hyvässä huomassa.

Turvaamme selustasi

Kun kyse on rakkaasta perheenjäsenestä, luottamus hoitajaan on kaikki kaikessa. Host My Petin kanssa voit olla huoletta. Lemmikin, hoitajan ja omistajan turvallisuus on meille kaikki kaikessa. Kaikkien lemmikinhoitajien hakemukset käydään läpi manuaalisesti ja asiakaspalvelumme on auki ympäri vuorokauden. Jatkossa palveluvalikoimamme laajentuu vakuutus- ja eläinlääkäripalveluihin. Olemme täällä sinua varten ja haluamme taata kaikkien osapuolten mielenrauhan.

Kaikki maksut hoituvat kauttamme ja meillä on 100% tyytyväisyystakuu. Kun lemmikinhoitaja on suorittanut palvelun, sinulla on 48 tuntia aikaa ilmoittaa meille mahdollisista ongelmista (tämä koskee myös lemmikinhoitajia). Jos ongelmia ilmeni, maksua ei veloiteta ennen kuin se on ratkennut. Motivaatiomme on tarjota sinulle ja lemmikinhoitajalle paras mahdollinen palvelu.

Katso lisää ja etsi lemmikinhoitajia lähistöltäsi loikkaamalla kotisivuillemme. Sieltä löydät myös ohjeet lemmikinhoitajaksi hakemisesta. Kuten aina, kaikki kysymyksesi ovat tervetulleita.

Comments

Related Post